world.thomson-multimedia
» » De Ti Sang- Og Musikkbrødre - Å Jeg Vet Et Land / Er Der Skyer

De Ti Sang- Og Musikkbrødre - Å Jeg Vet Et Land / Er Der Skyer album flac

De Ti Sang- Og Musikkbrødre - Å Jeg Vet Et Land / Er Der Skyer album flac Performer: De Ti Sang- Og Musikkbrødre
Title: Å Jeg Vet Et Land / Er Der Skyer
Country: Norway
MP3 album: 1339 mb
FLAC album: 1668 mb
Rating: 4.2
Other formats: MOD TTA MP3 AU AIFF ADX DTS
Genre: Not albums / Folk and Country

Matrix, Runout: CN 1086. Matrix, Runout: CN 1091.

Evangelisk Sang- og Musikkmøte. Jeg er å treffe på 47959647. Et glimt fra fredagens fest i Frelsesarmeen Kristiansand. It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser. Posted by Jarl Gabrielsen.

Der er et yndigt land", commonly translated into English as "There is a lovely country", is one of the national anthems of Denmark. The lyrics were written in 1819 by Adam Oehlenschläger and bore the motto in Latin: Ille terrarum mihi praeter omnes angulus ridet (Horace: "This corner of the earth smiles for me more than any other"). The music was composed in 1835 by Hans Ernst Krøyer.

der er mit hjem, der er mit barndomshjem. Jeg var så ung og glad for alt i livet, en kæk og munter sømand blev min ven. Han rejste bort ud på de store have, men loved' mig at komme snart igen. Der korn et brev med bare et par linier, det var hans ven, som sendte disse ord: En stormfuld nat forliste vores skude, og den, du elsker, er ej mer' på jord. Jeg læste gang på gang det onde budskab. og tårerne sig frem af øjet tvang. Men så en dag, da sorgen dybt mig tynged', gik døren op - en munter stemme sang: Halløj min ven, her har du mig tilbage.

Vi sang og jubled op og ned I Løb og Triller klare, Og meente, den Livsalighed Vel evigt kunde vare. Men op fra Horizontens Kyst Sig vælted Skyer vilde; - Da Fuglen taug, - og i mit Bryst Der blev det ogsaa stille. Poems by Christian Winther : 319, 382. prev.

Brukernavnet mitt er Skogfiol og jeg har blitt forfremmet. Jeg utdanner meg som fotograf. Så jeg tar mange bilder. Jeg holder på med et lite prosjekt, der jeg skal ta bilder av steder i Trondheim som Ruben nevner i tredje boka. Så i det siste har jeg funnet alle stedene. Mangler bare ta bildene. Det er også snart Desucon Fantasy 28 mars.

Tracklist Hide Credits

A Å Jeg Vet Et Land
Written-By – Bernh. Wiehl Øierholm*
B Er Der Skyer

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout (Label A): CN 1086
  • Matrix / Runout (Label B): CN 1091

Other versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
GN 551 De Ti Sang- Og Musikkbrødre Å Jeg Vet Et Land / Er Der Skyer ‎(Shellac, 10") Columbia GN 551 Norway Unknown