world.thomson-multimedia
» » Nancy Lee - Ik Wil Niet Verstandig Zijn / Laat Ons Vrijen

Nancy Lee - Ik Wil Niet Verstandig Zijn / Laat Ons Vrijen album flac

Nancy Lee  - Ik Wil Niet Verstandig Zijn / Laat Ons Vrijen album flac Performer: Nancy Lee
Title: Ik Wil Niet Verstandig Zijn / Laat Ons Vrijen
Style: Schlager
Released: 1984
MP3 album: 1513 mb
FLAC album: 1771 mb
Rating: 4.9
Other formats: VOC AA TTA AIFF AUD WAV MIDI
Genre: Pop

Nancy Lee (5). Ik Wil Niet Verstandig Zijn, Laat Ons Vrijen ‎(7", Single).

Video Als ik vrijen wil. ParaCDmol. 13. Als ik vrijen wil. 3'37. Er zijn zo van die dagen, dan krijg ik het van jou echt spaans benauwd. Ik zou dan willen vragen, of jij nu eigenlijk nog wel van mij houdt. Top Songs Paul de Leeuw.

Ik wil je niet kwijt added a new photo to the album ik wil je niet kwijt.

Je moet niet bang zijn dat je niet genoeg bent. Want wat we gaande hebben is goed. Ik heb geen herinneringen meer nodig van alles wat gebroken is. Je moet niet repareren wat ik liever vergeet. Een schone lei en herbeginnen. Proberen de geluiden in je hoofd te stillen. We kunnen daar niet tegen op. Dus wat als het ons is? Wat als het ons is. En enkel ons. En wat vooraf kwam telt niet meer en hoort er niet bij. Kunnen we dat proberen? Wat als het jou is. En wat als het mij is.

Niemand kan ons helpen, nu en jij wil dat ik kies en ik sterf als ik jou verlies. Samen lukt het niet Pas heel goed op jezelf Als je niets meer ziet helpt die engel je wel. Mooi vanbuiten, mooi vanbinnen Hoe kan ik jou meer beminnen? God alleen weet wat ik voel Laat ons vrijen, heel stil vrijen Hoor een engel zingt, zingt ons lied Hoor jij het niet? Hoe lang zou het duren? Je gaf je liefde aan mij Ik vind je wel heel lief Maar nu laat ik je vrij. Mooi vanbuiten, mooi vanbinnen hoe kan ik jou meer beminnen? God alleen weet wat ik voel Laat ons vrijen, heel stil vrijen Hoor een engel zingt, zingt ons lied.

Als ik wil de goederen snel, hoe kan ik het sneller? Normaal gesproken bieden wij de China post register air mail. Het is zeer veilig en duurt ongeveer 9-45 dagen afhankelijk van de bestemming land. Er zijn andere snellere verzending opties die kan kosten extra geld. Niet zorgen! Zullen We opnieuw u een nieuwe pakket of geven een volledige terugbetaling. Wij zijn verantwoordelijk voor inklaring. 5. hoe kan ik contact met u? IK wil u vragen sommige vragen. Beste vriend, er zijn 3 manieren om ons te contacteren. U kunt me een bericht onder de volgorde. Wij beantwoorden je normaal binnen 12-24 uur. Dit is de standaard manier van communicatie. Raden!) U kunt ons een bericht via de contact nu.

Gilmore sold off channel 3 in 1976, but held onto the radio stations until 1987, when he sold them to VerStandig. De menschen die sterk zijn, en de menschen die zwak zijn. De menschen die verstandig zijn en de menschen die dom zijn. Cited from Johan Doxa, by Herman Teirlinck. Gilmore sold off channel 3 in 1976, but held onto the radio stations until 1987, when he sold them to VerStandig.

Summer Wine" is a song written by Lee Hazlewood. It was originally sung by Suzi Jane Hokom and Lee Hazlewood in 1966, but it was made famous by Nancy Sinatra and Lee Hazlewood in 1967. The Nancy & Lee version was originally released on Sinatra's Nancy in London album in late 1966 and later as the B-side of her "Sugar Town" single in December 1966. The song itself became a hit, reaching on Billboard's Hot 100 chart in April 1967. It also reached in Australia

Tracklist

A Ik Wil Niet Verstandig Zijn 3:17
B Laat Ons Vrijen 3:00

Credits

  • Arranged By – Leo Nuyts
  • Lyrics By – J. Larbi*
  • Music By – J. Aerts*, N. Lambre*

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: Sabam