world.thomson-multimedia
» » Κώστας Μυλωνάς - Του Έρωτα Και Της Ερημιάς

Κώστας Μυλωνάς - Του Έρωτα Και Της Ερημιάς album flac

Κώστας Μυλωνάς - Του Έρωτα Και Της Ερημιάς album flac Performer: Κώστας Μυλωνάς
Title: Του Έρωτα Και Της Ερημιάς
Style: Éntekhno
Released: 2016
MP3 album: 1555 mb
FLAC album: 1406 mb
Rating: 4.6
Other formats: MP1 MP3 DXD ASF AC3 APE MP2
Genre: Folk and Country

ης Φύσης και του Έρωτα. α Τρία Αγαθά της Γης. Play. Epic Songs of Warriors and Heroes.

ώστας Μιχαλός: Ακουστική, ηλεκτρική κιθάρα Δημήτρης Μουτάφης: Μπάσο Θάνος Μιχαϊλίδης: Τύμπανα Άλκης Δήμος : Λαούτο, Ούτι. ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στο Piper Studio. Mastering: Αλέξανδρος Χρυσίδης. Special Thanks: Άννα Σιργιάννη, Tzenny Manhattan . εγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με τίμησαν με τη συνεργασία τους σε αυτό το τραγούδι. φραγίζει ο ύπνος απαλά τα βλέφαρα και την καρδιά στ' άγνωστο φτερουγίζει ο νους αναζητώντας οιωνούς.

αρακάτω θα δούμε τους σημαντικότερους σταθμούς της μουσικής και του τραγουδιού στην Ελλάδα. 3. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Οι αρχαίοι μέσα από τις θείες μελωδίες εξέφραζαν τις θρησκευτικές τους λατρείες, τα ηρωικά κατορθώματα, το γλέντι και τις καθημερινές τους ασχολίες. 6. ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗΜΟΥΣΙΚΗ Στο Δυτικό μέρος της Ελλάδος και συγκεκριμένα στα Επτάνησα, υπήρξε ένα νέο μουσικό ξεκίνημα που αργότερα θα ήταν η μουσική εξέλιξη ολόκληρης της Ελλάδας. έρωτας, ο ρομαντισμός, η αγάπη και η ηδυπάθεια της επτανησιακής φύσης, καθρεφτίζονταν με μια γλυκιά αρμονία, ενώνοντας την ποίηση με την μουσική. ώστας Μυλωνάς, Ιστορία του Ελληνικού Τραγουδιού, Εκδόσεις Κέδρος 1984.

α σκηνικά της παράστασης υπογράφει ο Κώστας Καυκαρίδης και τα κοστούμια ο Λάκης Γενεθλής. οηθός σκηνοθέτης ο Βασίλης Μιχαήλ. ους απολαυστικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι Σπύρος Γεωργίου, Μάριος Δημητρίου, Μαριάννα Καυκαρίδου, Λουκία Πρωτοπαπά, Ανδρέας Ρόζου, Μαρία Φιακά, Νάτια Χαραλάμπους, Ιωάννα Μαραγκού, Στέφανος Κασάπης και Μιχάλης Καζάκας. τους ξακουστούς Γαργαλιάνους, ένας πατέρας, ο κτηματίας Φάνης Καραβάς (Σπύρος Γεωργίου), πεθαίνει ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. ραγικές φιγούρες αποτελούν οι κόρες του Ελένη (Μαριάννα Καυκαρίδου) που δουλεύει στο κυλικείο της Βουλής.

υσικά ο Κώστας Μαρτάκης, η Μαρία Έλενα Κυριάκου, οι Boys and Noise, η Josephine και η Βαλένθια είναι κάποιοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. ην ξεχνάτε το Exclusive Live Concert με τον Γιάννη Πλούταρχο που θα γίνει αποκλειστικά για τους ακροατές του Ρυθμός 949 fm. Πέμπτη 19/03 στο Posidonio Music Hall. είνετε συντονισμένοι για να μάθετε από τους παραγωγούς μας πως μπορείτε να κερδίσετε προσκλήσεις! Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ. Tags: Γιάννης Πλούταρχος, Κώστας Μαρτάκης, Πρεμιέρα, εναρξη, posidonio music hall.

ο Παράπονο Της Μηλιάς (Κάρπαθος). 13. Περιβόλι Μ’ Οργωμένο (Στερεά Ελλάδα). ιολέτα Του Γιονάρη (Σκύρος). 30. Ζαρκαδιό (Καστοριά). 31. Άσπρο Πουλάκι Κάθεται (Ιερισσός, Χαλκιδική).

Tracklist

1 Άνοιξε Μου Πούλια 3:10
2 Έτσι Λοιπόν, Ο Μιχαήλ 4:37
3 Νανούρισμα 3:19
4 Πόλεμος 4:00
5 Οι Νικητές 3:52
6 Νανούρισμα 3:38
7 Άσε Θανάση Το Τουφέκι 1:59
8 Πέτρα 3:16
9 Για Ένα Πάθος 3:44

Credits

  • Piano – Κώστας Μυλωνάς
  • Vocals – Μανώλης Χατζημανώλης, Ράνια Κυριαζή