world.thomson-multimedia
» » Wies Cavé - Ik Zal Je Heel Mijn Leven Niet Vergeten

Wies Cavé - Ik Zal Je Heel Mijn Leven Niet Vergeten album flac

Wies Cavé - Ik Zal Je Heel Mijn Leven Niet Vergeten album flac Performer: Wies Cavé
Title: Ik Zal Je Heel Mijn Leven Niet Vergeten
Released: 1990
MP3 album: 1603 mb
FLAC album: 1821 mb
Rating: 4.7
Other formats: ASF DTS WAV AC3 VQF VOC AHX
Genre: Pop

Wies Cavé ‎– Ik Zal Je Heel Mijn Leven Niet Vergeten. Label: Corduroy Records ‎– CS 774. Format: Vinyl, 7", 45 RPM, Single. Country: Netherlands. Ik Zal Je Heel Mijn Leven Niet Vergeten. Rights Society: Stemra.

Ik Zal Je Heel Mijn Leven Niet Vergeten. Het Huisje Bij de Brug. Van Leiden Zal Ik Mij Nooit Laten Scheiden.

nl. erger-lat. ettykuiper. bestaat het Centrum een jaar; ik zal die dag informatie te geven over de verschillende onderdelen die aan de orde komen in deze cursus.

album Weekly Top. album Pop Hotlist. music noteChords for Andre Hazes - Ik kan je niet vergeten. Roxeanne en Andre Hazes Jr. - Ik kan je niet vergeten. André Hazes - De nacht is m'n leven. Bedankt mijn vriend van Andre Hazes en Andre Hazes junior.

8. Ik kan je niet vergeten. Top Songs André Hazes. Eén keer in m'n leven. Heel zijn leven is een spel. Gewoon voor jou. Laat mij alleen.

Ik Leef Mijn Leven, 03:46. Now playing: Portugal. The Man Feel It Still. Crystal Radiostation.

Ik droom mijn leven Zodat ik mijn droom leef Mijn hoofd vol tetrisblokjes Die ik rangschik om mijn zorgen uit te vlakken te ontlopen en maar niet game-over te gaan. Noem me hoe je wilt Naïef, lief, verlegen harteloos, hartedief Ongewoon of abnormaal Onstabiel emotioneel depressief droomprinses. Maar laat me niet de elf vergeten Zij die mijn dromen water geeft en bloemen op haar graf plant En het kind zonder vleugels laat rusten in vrede. Fantaseer over mij en om mij heen Geef me vele namen Wat je ook zegt, ik weet dat ik zo mooi ben Zo verschrikkelijk Als de dageraad.

Album ∙ 2013 ∙ 1 Songs. NA. {"url":null,"pid":"sbWNm6jO","length":"179"}.

Ik heb veel genoten, maar ook heel veel gehuild Maar dat zal me echt nooit spijten. Het was altijd drank, en vrienden om me heen Er waren altijd feesten. Maar het was leven, zoals ik dat toen wou Daar had ik voor gekozen. We gingen wel eens door De nachten waren lang, dan viel je zo je bed in. Geen cent op zak, geen kruimel meer in huis Maar toch bleef je maar lachen. Ik kijk nu terug, en toch heb ik geen spijt. Ik begrijp ook niet waar een ander zich zo druk om maakt Het is mijn leven, zoals ik het wil leven Ik maak nooit ruzie, laat mij nu toch met rust. Ik leef m'n leven, zoals ik dat wil Ik bemoei me toch ook niet met een ander Ik leef m'n leven, zoals ik dat wil Laat me gaan voordat ik nu toch verander Laat mij nu gaan, laat mij nu gaan. Het waren mooie jaren Want wat ik deed, nooit deed ik iemand kwaad ermee Het is mijn eigen leven.

Tracklist

A Ik Zal Je Heel Mijn Leven Niet Vergeten 3:31
B Antonio 2:47

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: Stemra